A stáb

Orvosaink

Az NPSC klinika az a hely, ahol a legjobb sebészek, szakemberek várják kérdéseit. Az ingyenes konzultáció során megkapja a kellő információkat, hogy ne legyen többé kétsége. Minden kérdésére megkapja válaszát továbbá ingyenes konzultáció során egyedi ajánlatokat készíthetnek.orvosaink

Beszállítónk

A legmegbízhatóbb francia gyártó, ahol a minőség nem megkérdőjelezhető. A Dentium Implant Center évtizedes múlttal szállít világszerte – így Németországba, Norvégiába, Svédországba, Japánba, Kanadába és az Egyesült államokba fogászati kellékeket, eszközöket. Ne legyenek kétségei, bátran bízzon a legjobbak szaktudásában.

Esztétikai sebészeti rendelő

A plasztikai műtétek közül az egyik leggyakrabban alkalmazott a zsírleszívás. A tévhitekkel ellenben azonbanesztétikai plasztikai sebészet érdemes tudni róla, hogy nem a fogyókúra eszköze, sokkal inkább az alakformálásé. Bár rutin beavatkozásnak minősül, melyet többféle plasztikai műtét során is alkalmazni szoktak, de mégis tény, hogy komoly eljárásnak bizonyul. Leggyakrabban az alhas, a csípő, a comb és a fenék tájékán szokták alkalmazni, a cél vele pedig nem más, mint a fogyást követően a kívánt vonalak még teljesebb megvalósítása.

Alakformálás

A bőrfelszín simábbá tétele, a plusz kilóktól való megszabadulás, és a kívánt idomok elérése megvalósítható plasztikai műtét nélkül is.

Látogassa meg azon orvosainkat is, akikkel egy munkacsoportban dolgozunk: http://www.webbeteg.hu/beteg_klub/lista/sebeszet/blog/270/reszletes/3014