Hol van a legjobb plasztikai sebészet Budapesten?

A mellen történő beavatkozás legnépszerűbb területe a mellnagyobbítás és a mellplasztika. Pácienseink mindegyikén saját magánklinikánkon végzünk műtéteket, magasan képzett, referenciával rendelkező szakorvosok, első osztályú ápolók és egyéb részlegek dolgozóinak közreműködésével. Munkatársainkat nagyra becsüljük és mindenki fontos részese klinikánk sikerének, így válik a mellnagyobbítás utáni lábadozás gondtalanná.

plasztikai sebészet budapest

Plasztikai sebészet mellnagyobbítás

Intézményünk kifejezetten a kebelterületre szakosodott. Így is segítve a segítségre várók prémium minőségű plasztika budapestenkiszolgálását. Mi tudjuk, hogy a mellek nagysága, formája a hölgyek körében központi szerepet játszik. Fontos a mindennapi magabiztosság megteremtésében és a férfi figyelem felkeltésében is. A nőiesség egyik meghatározó jegye mely erotikus hatással bír. Egy esztétikusan megnagyobbított, plasztikázott mell teljesen átformálja a női alakot és sokszor a melltartó viselése is elhagyható. Sok női páciens fordul szakembereinkhez mellfelvarrással vagy plasztikával kapcsolatosan. A szülés utáni megereszkedett mell sokszor szorongáshoz és egyéb lelki bajokhoz vezethet, ezért leginkább a fiatalon szülő édesanyák veszik igénybe ezt az ajánlatot. Klinikánkon minden műtétet alapos kivizsgálás előz meg, mely szigorúan kötelező mindenki számára. Ezek eredménye alapján a kezelőorvosunk egy teljes képet kap arról, hogy potenciális páciense minden igényt kielégítően, teljes mértékben felkészült a rá váró műtéti és felépülési folyamatra. Magánrendeléseink, konzultációink keretin belül felmérjük és személyre szabjuk minden hozzánk forduló egyén igényét, elképzelését és a találkozó során feltárjuk, elemezzük a műtét feltételéhez szükséges alapvető fizikai, szellemi kondíció meglétét. Ezek hiányában sajnos nem tudunk továbblépni a mellel kapcsolatos műtéti folyamatban.

Mellimplantátum behelyezése

mellplasztika budapestA keblek plasztikájával foglalkozó sebészeink minden szükséges információval a kezükben pontosan tudják mikor és milyen implantátumok vagy formák lesznek ideálisak a páciensnek. Általában a műtét előtt modellezés segítségével szemléltethető is az újonnan kialakítandó mellek, így is segítve vendégeinket végső döntésük meghozatalában. A melleknek illeszkedniük kell mindenki testalkatához, személyiségéhez, de ezeken a tulajdonságokon kívül egyéb feltételnek is teljesülniük kell, mielőtt a beavatkozás elkezdődne. Klinikánk műtéti és egyéb beavatkozásai minden esetben helyben, teljesen steril műtő-, illetve kórteremben kerülnek elvégzésre, szakemberekkel és világviszonylatban is legmodernebbnek számító gépekkel, eszközökkel.

 

Ajánlatunk négy fő típusra osztható:

  • mellnagyobbítás,
  • mellkisebbítés,
  • mellfelvarrás,
  • mellplasztika,

melyek közül legnépszerűbbnek mondhatjuk a mellplasztikát, mely a mell korrekciós műtétét jelenti.

Mellnagyobbítás utáni lábadozás

Klinikánk mindent kielégítő felszereltséggel rendelkezik, mely mindenki számára kellemes környezetet biztosít a beavatkozás felkészülésére és az utána következő felépülési időre. Pácienseink magán, panorámával és minden igényt kielégítő luxuskörnyezetben lehetnek szeretteikkel és élhetik át ezt a különleges érzést. Elhivatottak vagyunk annak érdekében, hogy a nálunk töltött idő pozitív érzésekkel és emlékekkel legyen teljes mindenki számára. Fontos kiemelni azt is, hogy számunkra a kényelem mellett a higiénia is nagy szerepet játszik. Az egész építményre kiterjedő szigorú szabályok betartása mellett látjuk el klienseinket, melynek törvényben meghatározott feltételeknek is meg kell felelnie. Természetesen abban az esetben, ha valaki ezeket a tanúsítványokat szeretné megtekinteni minden esetben megteheti intézményünkben. Szakorvosainkkal klinikánkon végzünk műtéteket és látjuk el betegeinket a felépülés szakaszában, így is megkönnyítve az utazással járó esetleges kellemetlenségeket. Kifejezetten az első időszakban elővigyázatosan és körültekintően kell közlekedni, kímélve a friss műtéti sebet. A mell környéke a legnépszerűbb területe a plasztikai sebészetnek és sokan rutinműtétként hivatkoznak például a mellnagyobbításra. Mindenkit arra kérünk kímélje magát a műtét előtti és utáni napokban, és bátran kérdezzen szakembereinktől. Számunkra az elégedett, boldog kliens a legfontosabb.

mellnagyobbítás utáni lábadozás