Minden, amit a mellnagyobbítás árakról tudni érdemes

A mellnagyobbítás napjaink leginkább keresett plasztikai beavatkozása, az érdeklődők pedig elsősorban a mellnagyobbítás árak alakulásáról szeretnének bővebb információhoz jutni. Természetesen nem mindegy, melyik klinika mellett tesszük le a voksot, mint ahogyan az implantátum mérete, formája, fajtája, valamint az alkalmazott műtéti technika sem elhanyagolható. Nézzük, milyen tényezők vannak hatással a beavatkozás árára, és mit érdemes figyelembe venni a szakemberválasztás során.

mellnagyobbítás árak

Mennyi az annyi – árak

A mellplasztika alapvetően három területet foglal magába, ezek egyike a mellnagyobbítás. Az árak rendszerint 900.000 forinttól indulnak, és valahol az 1 200 000 forint környékén állnak meg. Ha kisebb mellekre vágynál a jelenlegieknél, akkor néhány százezret spórolhatsz, de a mellfelvarrás is hasonló árkategóriában mozog, mint a mellnagyobbítás árak.

 

Mellnagyobbítás árak egyénre szabva

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a plasztikai sebészet területén mindig egyéni problémákkal foglalkoznak a szakemberek. Ahányan vagyunk, annyiféle elvárással fordulunk a szakemberhez, és a nagyobb keblek iránti igény csak az egyik. Nem mindegy, hogy milyen magasan helyezkednek el majd a mellek, mely implantátumformát részesíted előnyben, izom alá kerül-e az beültetésre, valamint mellbimbóid méretén is szükséges-e valamit változtatni. Fontos tehát tudni, hogy a konkrét árakról az első személyes konzultációt követően lehet beszélni.

 

Alacsony ár, silány minőség?

A plasztikai sebészet tipikusan az a terület, mely kapcsán a magasabb árakat jobb minőséggel társítják az érdeklődők. És ez valahol így is van. A mellplasztika árak hűen tükrözik azt, hogy mennyire jó hírű intézményt és szakembert választasz, kifogástalan-e a rendelkezésre álló műtéti környezet, milyen eszközökkel és alapanyagokkal dolgoznak a sebészek. Nem csak a műtéti eljárásra, hanem az utána a klinikán töltött időre vonatkozóan is lényeges a prémium színvonal. A mellnagyobbítás árak ezeket a szolgáltatásokat is magukban foglalják. A profizmusnak megvan a maga ára, és ezt a tökéletes végeredményt szem előtt tartva érdemes elfogadni.

 

Ingyenes konzultáció

Számos plasztikai sebészet az első konzultációt ingyenesen bocsátja rendelkezésre. Ilyenkor is érdemes azonban szemfülesnek lenni, és odafigyelni arra, hogy mennyire készségesen teszik ezt, választ kapsz-e minden felmerülő kérdésedre. A személyes szimpátia sem elhanyagolható, sőt, állíthatjuk, az orvos-beteg között kialakuló bizalom kérdésében ez minden másnál, így az áraknál is fontosabb. Vannak olyan szakemberek, akiket már a médiából jól ismerhetünk, de ez még nem jelent garanciát arra, hogy személyesen is bizalmat ébreszt a mellnagyobbítás előtt álló páciensben. A legfontosabb tehát az, hogy láss az árakon túl, és olyan klinikát válassz, melynek szakemberében maximálisan meg tudsz bízni.

mennyibe kerül a mallenagyobbítás

Szakmai háttér

A bizalom kialakulásához persze fontos az is, hogy milyen szakmai háttér áll akár a plasztikai sebész, akár a klinika mögött. A modern felszereltséggel, korszerű alapanyagokkal dolgozó, saját műtőkkel rendelkező klinikák messze magasabb színvonalat tudnak nyújtani, mint a kisebb, alacsonyabb büdzsével dolgozó intézmények. Igen, ez az árakon is megmutatkozik. Ugyanakkor fontos feltenned magadnak a kérdést, hogy mennyire szeretnéd magad biztonságban tudni egy olyan sebészeti beavatkozás alkalmával, melyen egészséged és vonzó megjelenésed múlik a jövőben. Ilyenkor a néhány százezer plusz kiadás semmi ahhoz képest, amit egy jól sikerült mellnagyobbítástól kaphatsz. A mellnagyobbításnak köszönhetően olyan nőies megjelenésre és ebből fakadó önbizalomra tehetsz szert melynek előnyeit életed több területén is élvezheted.