A plasztikai sebészet lehetőségei

Nem akadályozhatja semmilyen külső tényező az Ön komfortérzetét. Klinikánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk az embereken, akik jobban szeretnének kinézni. Látogasson el sebészeinkhez egy ingyenes konzultációra! A formás, telt, feszes keblek mindig is a nőiség szimbólumának számítottak, nem véletlen tehát, hogy mind a nők, mind a férfiak körében nagy népszerűségnek örvendenek az ilyen idomok. A mellplasztika évek óta a legkeresettebb beavatkozásnak számít, amelyet mindazok szívesen választanak, akik elégedetlenek kebleik méretével, feszességével. Ezen kívül a ráncfelvarrás szokott gondot okozni az önbizalom terén a hölgyeknél úgy, mint az uraknál..

Hogyan néz ki egy hasplasztika műtét és mit kell tudni róla?

hogy nez ki a hasplasztika

A korrekció mértékétől függően 2-3 órán keresztül tart a műtét, mely során a két csípőcsont között, valamint a szeméremdomb barázdájában ejti a sebész a bemetszéseket. A felesleges bőrt eltávolítja, majd a bordaívekig felpreparálja a bőralatti zsírszövetet. Amennyiben zsírleszívásra is szükség van, akkor ez megtörténik, sőt, a meggyengült hasfali izomzat erősítésére, és a köldök eredeti magasságba történő áthelyezésére is ügyel a szakember. A műtétet követően speciális haskötőt kell majd körülbelül egy hónapig viselni. Más ügyben pedig egyre elterjedtebb itthon a fogékszer iránti kereslet. Ennek oka, hogy a teljes külső szépsége számít.

Hogyan néz ki egy orrplasztika műtét és mit kell tudni róla?

orrplasztika budapest műtét

Az altatásban végzett beavatkozás során általában külső metszés nélkül történik az orrműtét. A nyitott műtéti technikát csak akkor szokták választani a szakemberek, ha már többször műtött orról van szó. Az eljárás egy-két órát vehet igénybe, s utána gipszsín rögzíti az orrot, az orrnyílásban pedig tampon szívja fel a vért és a keletkezett nedvességet. A gipsz körülbelül egy-két hét múlva kerül eltávolításra, ám ha csak részleges orrplasztikáról volt szó, mely magát a csontos vázat nem érintette, könnyen lehet, hogy a gipszre nem lesz szükség. Azonban fontos tudnia, hogy ebben az esetben is két hétbe beletelik, míg a vérömlenyek felszívódnak, és a duzzanat lelohad.